Redaktionen rekommenderar - filmer och serier

Loading...

Filmer och serier på tv idag

c-more-series

Vanligt förekommande frågor om vår Tv-guide & Tv-tablå

Vi hämtar innehållet och uppgifterna direkt från tv kanalerna och om ni upplever att en kanal visar fel information vid ett flertal tillfällen så rekommenderar vi att ni tar direkt kontakt med kanalen. Men ha i åtanke att tv-kanalerna kan ibland ändra i sin tv tablå i sista minuten pågrund av olika anledningar.
Hos oss kan ni se de allra populäraste kanalerna i Sverige. Om du saknar en kanal så skicka gärna in ett meddelande till oss så ska vi försöka att även inkludera den.
Hos oss kan ni se tv-program, film och sport för en vecka framåt.
Vår webbplats är uppbyggd för att fungera lika bra på en liten skärm som t.ex mobil eller surfplatta. Det går jättebra att lägga till hemsidan som app-ikon på mobilen eller surfplattan. Det skiljer sig lite beroende på vilken webbläsare du använder dig av. Här finns en guide om hur man lägger till oss som app-ikon: Lägg till app-ikon
Ja, hos oss kan du se tv-tablå idag för alla Sveriges mest populära kanaler.
Ja, på startsidan kan du se dagens tv-tablå för alla kanaler.
Du klicka helt enkelt på den kanal som du vill se tv-tablå för ikväll. Sedan när du är på kanalsidan kan du även enkelt byta kanaler i kanalslidern.
Ja, hos oss kan du se en komplett tv-tablå med populäraste kanalerna i Sverige. Vi har även ett urval av andra nordiska kanaler.

Vi erbjuder en tv-tablå för serier och film

Denna delsida fungerar som en tv-tablå för film, men även som en tv-tablå för serier. Vi har alltså samlat alla tv-kanaler som bara sänder filmer och tv-serier på ett och samma ställe.

Så använder du tv-tablån för filmer och serier

Om du bara vill ha generell information om vilka filmer och serier som sänds idag räcker det om du stannar på den här undersida. Men om du vill ha mer djupgående information rekommenderar vi att du klickar på loggan för den filmkanal du är intresserad av. Då får du nämligen mer information om vilka tv-serier och filmer som sänds resten av veckan, och detta genom att justera en flik där du kan välja datum.